Home again

Hei alle sammen. Som jeg sa her om dagen så er det mye som skje for meg framover, og mye som har skjedd den siste tiden, og en av de tingene som skjer framover er at jeg skal flytte igjen. Jeg har valgt å flytte tilbake til Gaudal nærmere familie. Noe jeg gleder meg veldig mye til,

Vi har fått en leilighet på segastad bru istede som er mye mer sentralt og nærmere familien. Grunnen til at vi valgte å flytte nå igjen, er fordi som mange vet venter jeg jo en liten prinsesse igjen i januar, og det er godt å ha familien litt mer rundt seg både fram til fødsel, ved fødsel og etter fødsel. Samtidig er jeg utrolig mye syk for tiden og trenger litt mer hjelp, enn jeg vanligvis trenger. Og da er fint å ha muligheten til å spørre familie om de vil passe Sarah-Isabell noen timer om formen ikke er på topp.

Vi gleder oss utrolig mye til å komme inn i den nye leiligheten, og starte nye rutiner, en ny hverdagen og veien vidre der. Det er jo ikke lenge etter vi flytter inn til minste prinsessen kommer så det er mye som skal ordnes klart, og fikses. Sarah-Isabell skal gå litt til i barnehagen før vi flytter også det er mye som skal forandres, siden vi ikke har noen barnehageplass i gausdal med det første blir det jo en litt annen hverdag for oss alle, men jeg tror både jeg og Sarah-Isabell vil trives kjempe bra i nye leiligheten.

Liker