Hormoner fra alle kanter

Idag har jeg hatt en dag der hormonene bare har kommet fra alle kanter, i det ene øyeblikket er alt bra og i det neste så er jeg kjempesur eller lei meg.Det værste er vel egentlig når jeg plutselig blir lei meg, og begynner å gråte men så vet jeg egentlig ikke hva jeg gråter for. Men dagen i dag har vært full av masse tanker, og følelser.

Jeg ble så utrolig sliten av å gå i det ene øyblikket å være bli, til å være sur og lei meg i det neste, at jeg rett og slett fant senga. Jeg fant ut at jeg bare måtte legge meg å sove noen timer, så jeg kanskje var bedre til Sarah-Isabell skal hjem fra barnehagen. Så jeg har akk sovet i 4 timer, og håper å merke forskjell. Når det kommet til formen min har den overhode ikke vært bra idag heller. Jeg har vært kvalm, svimel, hatt mye smerter og hodepine, det forsvant ikke av sovingen dessverre, men det er vel bare sånn det er.

Jeg håper ikke hormonene fortsetter sånn i lang tid, det er utrolig slitsomt, og irriterende. Dette var noe jeg ikke var borti men Sarah-Isabell i magen, men idag skjønte jeg virkeleig hva mange gravide menner med hormoner for det har jeg virkelig hatt idag.

Liker