HURRA for Sarah-Isabell

Hei alle sammen. Nå er det en stund siden sist, og hvorfor det kommer jeg tilbake til med et annet innlegg. For idag er en stor dag. Idag er det 5 år siden jeg lå på fødestuen og Sarah-Isabell, og hun i full fart ville ut av mammas mage og hilse på den store verden.

Det er 5 år siden jeg ble mamma, til den fantastisk fine jenta. Sarah-Isabell du er snill som dagen er lang. Du er en god og flink storesøster, som alltid er der for Thea-Aurelia. Du er også et lite sta beist som vet hva du vil, og det er veldig bra det også.

De 5 årene har gått veldig fort, og det er rart og tenke på at du allerede neste år er skolejente. De 5 årene har ikke blitt helt som planlagt og det har vært vanskelig for både dere og mamma, men vi har klart å finne gleden selvom. Og vi har det helt supert sammen når vi har samvær. Mamma skulle selvfølgelig ønske at hun kunne holde rundt dere hver dag, leke med dere, og ta de utfordringene som kommer på veien. Men vi var nødt til å finne en ny vei, en vei som gjorde det bedre for deg og Thea-Aurelia. Og selv om det er vondt er jeg stolt over at jeg klarte og ta det riktige valget for dere.

Men du er bare 5 år og vi har masse tid igjen. Selv om det er tøft for mamma nå, kommer hun sterkere tilbake. Mamma elsker deg Sarah-Isabell, og håper du har hatt en super bursdag. MASSE MASSE klemmer til deg.

Mamma elsker dere begge to smilende jentene mine Sarah-Isabell og Thea-Aurelia <3


Liker