Husmorspoeng

Det er alltid noe som må gjøres i et hus. Om det er klesvask, rydding, vasking eller matlaging. Man har egentlig alltid noe å sette fingrene i når man bor for seg selv. Tiden jeg var på Reinsvoll var det eneste jeg trengte å konsentrere meg om mitt eget rom. Mine egen tanker og hvordan hva jeg skulle finne på iløpet av dagen. Det største problemet på Reinsvoll hva man skulle fylle dagene med, og det er den store overgangen som er vanskelig. På Reinsvoll hadde jeg folk rundt meg heletiden, og det var alltid noen å snakke med og alle de daglig tingene ble gjort. 

Nå som jeg har kommet hjem må jeg holde en hel leilighet i orden, følge opp behandling, fylle dagene med ting, og lære å være alene. Jeg må lage med rutiner i hverdagen, og samtidig balansere mellom hvile og aktivitet. Det er litt og gå på en vegg, der kroppen sier ifra at nok er nok. Jeg har hatt noen dager der kroppen har vært sliten og syk, men nå er jeg endelig ferdig med det. Idag har jeg flyt dagene med hjemmelaget suppe, ryddet og vasket hjemme. Ingenting er bedre enn et ny vasket hus. 

Tiden etter jeg kom hjem fra Reinsvoll har bydd på mye positivt. Mye har gått veldig bra, og jeg er veldig stolt over at ting har gått så fint som det har. Jeg klarer å se framover, har klart og fylle dagene, og samtidig klart og hvile. Det var utfordrende på mange måter å komme hjem på, men det gikk mye bedre enn jeg forventet. Jeg føler jeg takler ting bra, og jeg har et mål hver dag, og det er å komme meg gjennom dagen. For hver dag jeg kommer meg gjennom, så er jeg da et skritt nærmere målet om å få tilbake mine to kjære barn. Jeg var for syk en periode, men jeg skal nå komme meg forbi, og kjempe meg opp igjen. Og når kamper er ferdig skal jeg kunne se tilbake på denne tiden, og vite at jeg har gjort de riktige valgene.

Liker