Hva er mitt mål med behandlingen?

På mange måter kan man stille seg undrede til hvorfor jeg tar imot behandling, når jeg i forje innlegg skrev at alle søknader som ble sendt blir avslått. Mister jeg ikke troen og håpet selv også? Og svare på det er helt klart jo det gjør jeg. Jeg hadde en lang periode der jeg tenke at det er ikke mer håp. Når jeg kom inn hit første gangen november 2020, skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke hadde helt troen på denne behandlingen. Jeg var redd for å ikke lykkes og redd for å igjen få en avvisning. Men jeg valgte å prøve på tross av frykten for å igjen bli avvist. Også begynner jeg behandlingen, og merker fort at dette er ikke sånn som annen behandling har vært. Her er jeg jo et voksent og klokt menneske. Det var på mange måter godt og på mange måte både skummelt og irriterende.

Etter jeg var ferdig med prøvetiden sist gang var jeg veldig usikker på om jeg ville inn igjen. Jeg følte på mange måter at det ikke var noe som funket så bra for meg. Men så går det ikke fort før jeg blir søkt inn igjen på nytt, nå til den virkelige jobben med seg selv. Mens jeg venter på å få komme inn er jeg mye usikker på om jeg kommer til å takke ja eller nei. Noen dager tenkte jeg at ja dette skal jeg prøve fult ut, andre dager tenke jeg at det ikke var vits. Men tiden kom og jeg valgte tilslutt å reise inn igjen. Men hvordan og hvorfor falt valget der?

Jo, nå skal du få høre. Mitt største ønske her i livet er å være fulltids mamma for mine to vakre barn igjen. Mitt mål er å kunne bli sterk nok og tygg nok på meg selv til å kunne håndtere en hverdag med barn og plikter som skal gjøres. Dele hverdagen med barna, skape minner. Jeg vet jo hvordan jeg skal være mamma, men jeg vet ikke hvordan jeg håndterer Emilie. Det å få livet litt på plass igjen. Det å klare å komme meg ut av det destruktive mønsteret jeg har kommet inn i, og heller klare å leve livet som normalt igjen. Men for å klare dette må jeg ha hjelp.

BET-seksjon er de eneste som har godtatt meg og mitt. Selv om alle andre behandlingssteder gir avslag så åpnet BET dørene for meg. Dette er muligheten til å komme seg videre. Nå har jeg en dør og velger jeg å lukke min er det ikke sikkert det er noen andre steder å få hjelp. Jeg vet at jeg ikke kan være i mønstre jeg er i nå så veldig mye lenger. Hvis jeg fortsetter den destruktive handlingen min er det snakk om alt fra få måneder til 2-3år igjen å leve. Men uansett vet jeg godt at veien kommer til å være kort. Det er ikke mange gangene jeg skal tråkke feil nå før jeg ikke lenger lever, og hvis BET kan hjelpe meg på veien til å få tilbake livet mitt må jeg prøve. Ja det er kjempe skummelt, men gevinsten kan være stor. Jeg har ingen garanti for at dette vil funke, men dette er døren som er åpen for meg per idag.

Liker