Hva gjør man på en regnværsdag?

Idag har det bare regnet i hele dag, og kan ikke si det har vært så mye å finne på. Hvordan kan det ha seg sånn at det er så mye vanskligere å finne på ting når det regner? Man løper kanskje ikke ut i regnet og går en trilletur eller tar seg en tur på stranda, men det er jo fortsatt ting å finnne på inne.

Av en eller annen grunn er det mye vanskligere og finne ut hva man skal gjøre når det regner, selv om man kan finne på ting inne. Når det er fint vær er det ikke noe problem og finne på ting å både gjøre inne og ute, men når det regner er det vanskelig å finne på ting. Det er litt rart.

Hadde det vært sol og fint vær hadde jeg tatt meg en trilletur eller reist ned på stranden ihvertfall funnet på noe ute, også hadde vi gått inn og lekt litt etterhvert, for er ikke så godt å være en hel dag i solen for den lille babyhuden. Men på en regnværsdag er det jo så mye man egentlig kan gjøre. Det er en ypelig dag for husarbeid, gjøre noen koselige familie leker eller aktiviteter, eller sette seg og se en fin familiefilm sammen, men blir det gjort nei.

Jeg tror dette kommer av at når det er regn og været er grått og trist, blir ting rundt virkende litt mer kjedelige. Men når solen stikker fram virker ting litt med positivt. Men vi får bare prøve å nyte en regnværsdag også håpe det blir en fin dag med mye sol imorgen.


Liker