Hva ser du frem til og ikke frem til når ungen kommer?

Hei alle sammen. Fikk et spørsmål om jeg kunne skrive om hva jeg ser frem til når ungen kommer, og hva jeg ikke ser fram til. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive et lite innlegg om det.

Det jeg ser frem til med å få en unge er all den gleden det er med små unger. Alt de lærer seg på kort til og se at ungen min faktisk vokser opp og blir stor. Og alle de minnene vi kommer til å få sammen. Gleder meg også veldig til å se hvor kjekk/søt unge jeg får, og se han/hun bare blir større og større.

Det jeg ikke ser så fram til er trassalderen og puberteten (spesielt hvis det er jente) pga. alt dramaet og presset som kan komme både på hvordan du kler og sminker deg. Gruer meg litt til nettene også hvis ungen blir sånn som våkner veldig ofte. Men tror nok jeg skal klare det.

Selv om det er mye jobb og ha en unge ser jeg fram til at den lille skal kommer. Jeg tror og håper at jeg og Martin skal klare det fint, hvis vi bare samarbeider. Det er jo et veldig stort annsvar vi har tatt på oss, men jeg føler egentlig meg ganske klar til å ta det steget. Tiden fram tili ungen kommer skal jeg prøve å venne meg til pengeforbruk og orden rundt meg. Jeg tror jeg skal klarer det fint hvis jeg går inn for det. Jeg har 3 nyttårsforsett som skal hjelpe meg på vei, og det er:

1. Bare spise godtri i helger og ferier

2. Holder det i orden på rommet til en hver tid.

3. Ikke bruke penger på ubrukelige ting.

Det er de tre tingene jeg vet jeg må øve meg litt på. For er ikke den som er flinkest til å ikke spise godtri i ukedagene og så fort jeg får tak i. Jeg er heller ikke så veldig flink til å holde det ryddig på rommet. Det blir fort rotete. Og jeg har en lei tendens for å kjøpe dill og dall jeg kanskje bruker 1 engang også blir det bare liggende der. Men jeg vet at dette er ting jeg klarer å fullføre hvis jeg bare bruker hode, og virkelig velger å gå inn for det.

-EmilieAuli-

Liker