Hvor ble barnefar av?

Det er ekstremt mange som lurer på en ting. Jeg renner inn på spørsmål på hvor barnefar er i bilde. Det har seg sånn, som sikkert mange av dere vet at vi ikke lenger er sammen. At vi ikke lenger bor sammen, og at vi nå for lenge siden har valgt å gå hvert til vårt. eg skjønner veldig godt at dere lurer på hvor barnefar er hen, siden han var en del av bloggingen når vi var sammen, og plutselig så er det helt sitte om den saken. 

Det har seg sånn at jeg kan ikke sitte her å skrive ting om barnefar. Jeg kan ikke sitte og dele ting om han uten hans samtykke. Selv om dere lesere ønsker å vite hva som har skjedd, så er det ting jeg ikke kan svare på. Dere vet vi har to barn sammen, og dere vet vi ikke lenger er sammen! Han har gått sin vei videre i livet, og jeg har tatt min vei i livet. Jeg ønsker ikke å svare på det spørsmålet, av de enkle grunnene at vi ikke lenger er sammen, og at jeg har på ingen måtte rettigheter til å skrive om akkurat det. 

Håper dere selvfølgelig har forståelse om dette, da jeg har mine regler jeg er nødt til å følge. Jeg skriver åpent og ærlig om min situasjon, og hva som har skjedd rundt meg, men skal jeg skrive om andre på bloggen må jeg ha samtykke til det først. Jeg kan ikke sitte og dele barnefar sin historie, hvis han ønsker og dele det er det noe han selv må velge og dele.

Liker