Hvor lang til er det til fødselen?

Hei alle sammen. Nå om dagen stiller jeg meg det sammen spørsmålet hver dag. Når begynner fødselen?, Hvordan kan jeg kjenne at det næmer seg?, er de smertene jeg har forbredelse til fødselen? Det er spørsmål jeg stille meg selv hverdag fordi jeg ikke vet hvordan en fødsel er og fordi jeg har fått beskjed om så mye forskjellig. Jordmor sier til meg at det kan nok henne Sarah-Isabell snart vil ut og hilse på oss. Mange sier også at de smertene jeg har begynt å få i underlivet minner om klargjørelse på fødselen.

Jeg håper på mange måter at hun ikke kommer ut enda rett og slett fordi det er ikke bra for en baby og komme ut 2,5 måned før termin, men samtidig har jeg egentlig ganske klar for at vannet plutselig skal gå også. Fordi når jeg var hos jordmor sist lå hun i hodeleie, og det kjennes ut som hun fortsatt ligger i hodeleie. Og hun presser veldig mye ned mot underlivet mitt kjennes det ut som. Så jeg blir faktisk ikke overrasket om plutselig vannet går og jeg må på sykehuset.

Gleder meg veldig til Sarah-Isabell kommer. Det er en en stor spenning på hvordan hun ser ut, hvem hun ligner på osv. Jeg håper for all del at hun blir inne til termin nærmer seg. Det er rett og slett fordi jeg vil klare og fullføre skolen, jeg vil få alt klare, og jeg vil det beste for hun. Jeg ble selv født 3 månder fortidlig og det kan kommer endel problemmer med fortidligfødte barn. Men har en liten følelse på at hun kommer før. For jeg har så utrolig mye vondt i underlivet+ at det føles som hun presser veldig mye ned mot underlivet mitt og jeg tror hun egentlig har begynt og feste hode sitt.

Men jeg tenker at jeg tar det som det kommer. Bare hun får det fint så er det greit for meg, Jeg vil bare at den lille jenta mi skal få den beste starten og den beste oppveksten, og det skal jeg virkelig prøve å få til :)

>

-Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om så skriv det i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få gjort det :)

-EmilieAuli-

Liker