Hvordan det er å være alenemamma, student & gravid

Hei, jeg har fått endel spørsmål den siste tiden om hvordan det er å være i den situasjonen jeg er i. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere så er jo jeg gravid igjen og venter barn nummer 2, og har begynt på skolen igjen. Jeg har jo også lille Sarah-Isabell som kom til verden for ca 1år og 3 måneder siden. Jeg skal ærlig innrømme og si at hverdag ikke er en dans på roser, noen dager er vanskligere enn andre.

Det er mye å fylle dagene med og jeg har liten tid til å slappe av og kose meg. Det går utrolig mye tid i skolen, og med Sarah-Isabell samtidig som jeg har endel møter og graviditeten å følge opp. Så noen dager er utrolig tunge og vanskelige, men jeg kommer meg alltid gjennom dem. Noen dager er jeg fullbooket fra morgen til kveld, og gleder meg bare til å gå i seng. Mens andre dager er litt mer roligere og jeg har tid til å slappe av litt på sofan på kvelden før jeg legger meg.

Det er også alltid en fast tid i uken jeg gleder meg til og det er helga, grunnen til at jeg gleder meg til helgen er fordi da kan jeg bare "slappe av" og kose meg med Sarah-Isabell. Det er da vi kan planlegge koselige ting og finne på og bare være sammen hele dagen, så det er den beste delen i uka helt klart. Så det er ikke alltid det er like enkelt og være i denne situasjonen, men det er noen jeg kommer meg igjen. Det er jo et valg jeg har tatt, og angrer ikke. Det vil komme mange flere utfordringer i livet, men hvis man virkelig vil og går inn for det klarer man det meste.

Liker