Hvordan er din perfekte lørdagskveld?

Hva er din beste lørdagskveld? I alt som skjer rundt oss i samfunnet er det viktig og holde oss sammen og passe på hverandre. Det å finne alternative måter og møtes på, ting man kan finne på osv.

Jeg har vært litt dårlig på den biten. Vært lett og ha en grunn til å sitte i sofaen å strikke og se på serie. Men i lengden fungerer dette dårlig. Man må finne på ting selv om vi er i en spesiell tid. Jeg tror det er mange som syns det er vanskelig og finne på ting, og det skjønner jeg utrolig godt. Men la oss åpne kommentarfeltet, og bare ha en liten deling av hvordan du der ute ville laget en perfekt lørdagskveld nå i disse dager? Kanskje noen kan plukke opp noe tips eller prøve noe nytt.

Jeg kan jo si at forje helg drev jeg å malte en vegg på soverommet mitt, det driver jeg jo nå å gjør om til et kontor/soverom så der er det mye proskjekter på gang som jeg kommer til å dele mer om etterhvert når ting er litt mer på plass enn det er akkurat nå. Men ja jeg ville jo si at den beste lørdagskvelden for meg hadde vært å sitte i sofaen strikke og se på serie. Men dette har jeg ikke lov til å bruke nå. Jeg må finne meg noe nytt noe jeg kan få litt mer ut av. Og ønsker gjerne masse ideer fra dere lesere. Så hvordan ser din perfekte lørdagskveld ut, hvis du ikke kan sitte i sofaen!

Jeg har helt klart en favoritt. Hvis jeg ikke kunne sittet i sofaen ville jeg helt klart tatt på meg klær etter været, funnet en sekk og reist til fjells med litt god mat i sekken, og finne et fint og koselig sted og satt meg ned tent bål og bare nytt stillheten og solnedgangen. Det hadde helt klart vært en favoritt for min del! Men jeg er interessert i hva dere lørdagskveld skulle inneholdt, skriv din drømme lørdagskveld ut fra dagens regler og hjelp meg til å få enda flere gode forslag, samtidig som mine andre lesere også vil kunne få noen tips!

Liker