Hvordan er forholdet mellom deg og Martin?

Hei alle sammen. Jeg har fått et spørsømål om jeg kan skrive et innlegg om hvordan forholdet mellom meg og Martin er, og det kan jeg selvfølgelig gjøre.

Jeg syns jeg og Martin har det veldig fint sammen nå. Vi kan snakke sammen om nesten alt, og vi har det veldig koselig når vi er sammen. Jeg har ihvertfall blitt veldig glad i han. Vi er med hverandre så og si hverdag, og har det alltid like koselig hver gang.

For meg betyr han veldig mye, og jeg klarer ikke se for meg en framtid uten han. Det kan jo alltid bli slutt mellom et par, men jeg har likesom ikke følelsen på at det vil skje. Ikke på en stund ihvertfall, vet ikke hvordan framtiden min vil bli, men håper det er han framtiden min skal være med. I morgen har vi faktisk vært sammen i 7 månder, og spørr du meg har den tiden gått så fort. Vi har jo hatt våre krangler, men vi har alltid klart å rydde opp i det, og det er jeg veldig glad for.

Etter jeg fant ut at jeg var gravid, var jeg veldig redd for hvordan forholdet vårt kom til å bli. Spesielt når alt presset kom og vi måtte ta et valg. Det ble mye fram og tilbake, og jeg var veldig redd for at om jeg valgte å beholde barnet ville jeg miste Martin, så jeg fant ut at jeg ville ha han med på å ta det valget og at vi skulle bli enige. Og det klarte vi jo. Og jeg føler egentlig at vi har kommet mye nærmere hverandre etter det.

Nei forholde mellom oss er veldig bra, og jeg er veldig glad for at jeg skal få en liten familie med han. Han betyr utrolig mye!! <3

-Hva vil dere høre mer om?

-EmilieAuli-

Liker