Hvordan går skolen under graviditeten?

Hei alle sammen. Tiden framover kommer jeg til å legge ut innlegg om ting dere spør om, og prøve å svare så godt jeg kan på det. Har fått en del ting folk vil vite mer om så derfor velger jeg å skrive noen innlegg om det dere lurerer på. Så blir det kanskje litt mer spennende å lese også.

I dette innlegget skal jeg skrive om hvordan det går på skolen, og hvordan folk reagerer. Så kan egentlig starte å skrive litt om hvordan det går på skolen. Jeg går jo Medie Kommunikasjon VG1. Det er en linje som er mer slitsom enn jeg trodde. Det er ikke så mye fellesfag så sånn sett går det greit, men det er veldig mye ny teori, og innleveringer. Det går ganske greit, med alle innleveringen, men blir litt mye stress av og til. Fordi for at det skal bli en bra oppgaveinnlevering må jeg bruke mye av fritiden min på oppgavene også+ pluss at alle leksene må gjøres. Skal ærlig innrømme at jeg ikke var noe flink til å bruke mye av fritiden min det førstehalvåret, men iår skal jeg prøve å legge litt mer tid i ting jeg lager og se om jeg kan forbedre meg enda mer.

Når jeg kommer til det teoretiske syns jeg det er litt opp og ned. Noe av det er veldig vanskelig å lære mens andre ting går fort å lære, men med litt mer lesing ogsånn skal det nok gå fint tror jeg. Fellesfagene vi her på MK er Norsk, Engelsk, Matte, Gym og Naturfag. Norsk: Norsken går egentlig ganske bra, bare bruke litt mer tid på leksene og kanskje lese litt ekstra på fritiden så jeg er litt forbredt til neste time. Engelsk: Engelsk er ikke mitt beste fag akkurat. Det er et fag jeg virkelig ikke mestrer, men skal stå på så mye jeg kan dette halvåret for å prøve å ikke stryke. Så får vi se hvordan det går. Matte: Matten går veldig fint. Det tror jeg at jeg skal få til greit. Gym: Gymmen er midt på 3. Jeg er ikke så veldig glad i gym, men jeg har gym når jeg skal, hvis jeg er i form til det. Og skal nok klare det også det går jo egentlig mest på innsats. Naturfag: Naturfagen går veldig bra. Læreren vi har gjør faget litt mer gøy og derfor er det faktisk gøy.

Så er det litt om hvordan folk på skolen reagerer på at jeg er gravid. Det er faktisk veldig forskjellig, får endel blitt og rykter etter meg. Og noen prøver å være kule og er litt tøffe imunn. Men bryr meg egentlig ikke så veldig hardt om akkurat det! Har folk virkelig folk så mye mot det eller ikke har bedre ting å gjøre så får de virkelig holde på med det. Får også endel annonyme meldinger på nett som ikke alltid er like koselige. SYns egentlig de folkenen som skriver dritt til meg anonymt på nett er sikkelig barnslige, og feige. Hvis folk vil snakke snakke drit til meg syns jeg de kan være tøffe nok til å komme å si det til meg i tryne og ikke anonymt over nett. Når de er anonyme over nett viser det bare hvor feige de faktisk er. Men har mange som støtter meg og det er det som betyr noe. Ikke all den dritten.

-EmilieAuli-

Liker