Hvordan gjør du det med skolen når ungen kommer?

Hei alle sammen. Fått mye spørsmål både på sosialemedier, bloggen og når jeg har vært ute, på hvordan jeg kommer til å gjøre det med skolen når jeg får en baby i så ung alder. Så da tenkte jeg at jeg skriver et innlegg om det her til dere.

Jeg får jo ungen i juni engang (finner ut litt mer bestemt dato når jeg skal på ultralyd), og skolen er ferdig 20.juni Så skal prøve så godt jeg kan og fullføre dette skoleåret her, men er ikke sikkert jeg klarer det hvis jeg ikke får litt tilpassning, men skal prøve. Om jeg ikke får fullført dette halvåret nå, skal jeg prøve å søke babyen inn i barnehagen etter nyttår nesteår, så jeg kanskje kan fullføre det siste halvåret nesteår og ikke henge så langt etter, men det kommer litt ann på hvordan det går med ungen, og om jeg syns den er klar for å begynne i barnehagen. For jeg sender den ikke i noe barenehage hvis jeg ikke syns den er klar for det, men skal prøve å få det tilrettelagt sånn at jeg kan fullføre det skoleåret her.

Neste skoleår kommer jeg til å ta men et år fri fra skolen, og gå prevatiskt i 1-3 fag. Kommer litt ann på om jeg stryker i noe iår, hvis jeg gjør det tar jeg det faget som jeg strøyk i som prevatist pluss kanskje 1 eller 2 fag som jeg vil få på andreåret, så jeg allerede da kan bli ferdig med litt fag, så jeg får litt mer fri fra skolen. Når jeg begynner på skolen igjen, så jeg kan slappe av litt og ikke bare starte med 100% skolen og være 100% mor på en gang, for det blir mye og tror kanskje det blir slitsomt.

Men planen er at jeg fullfører dette skoleåret her, også tar jjeg meg et friår der jeg er prevatiskt i noen fag, også begynner jeg på VG2 igjen når jeg har hatt et friår og fått ungen min i barnehagen ogsånn. Kommer nok til å bli slitsomt å gå på skole vedsina og være en mor, men tror det skal gå fint, for må enten ut i jobb eller utdanning etter et år uannsett, så da vil jeg helst fullføre utdanning først.

-EmilieAuli-

Liker