Hvordan har livet forandret seg etter du ble gravid?

Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvordan liv jeg hadde før jeg ble gravid, og hvor mye det faktisk har forandret seg :)

Før jeg ble gravid var jeg ei lita jente som bor i Gausdal. Jeg elsket å drive med musikk og det var vel stort sett alt tiden gikk til. Hehehe. Jeg hadde et band kladt Blast of the moment og vi spilte sammen så og si hver dag, og hadde også noen små spillejobbet etterhvert. Vi hadde det veldig mye gøy i det bandet, det ble mange LANGE band-øvinger som gikk over hele helger etterhvert også, eneste tiden vi tok oss fri var på nettene. Kan ikke akkurat si alle band-øvingene var så veldig seriøse, mange av de gikk også bort til mye tull. Hahahah.

Jeg var også mye med venner. Tiden ble ikke brukt så mye hjemme. Jeg var hele tiden ute på et eller annet. enten det var å være med venner på Lillehammer eller bare være ute. Brukte mye tid sammen med den jeg spilte i band med, men hadde jo noen andre venner jeg også var endel med. Hadde en venninne som jeg hadde det utrolig mye morsomt med på Lillehammer. Vi koste oss alltid veldig godt sammen der, og har utrolig mange fine minner sammen der:) For.eksempel en dag da det var utrolig fint vær og vi brukte hele dagen i parken og tok bilder og kosa oss.

I helgene var det mye turer ut på fest, kosekveld osv. hos venner. Det var vel noe nesten hver helg. Jeg ble med på det maste av ting. Og koste meg utrolig godt sammen med venner egentlig. Hva ikke hjemme mer en jeg måtte får å si det sånn. Det var ikke mye mamma så til meg før jeg ble gravid. hahahah

Etter jeg ble gravid var det mye som forandret seg. Jeg er ikke mer på så mye ting lenger, men det er ikke noe jeg orker eller har behov for heller føler jeg. Jeg bruker mye av tiden min hjemme og prøver egentlig bare og ta det med ro. Musikken har blitt lagt litt på hylla, har ikke ork til å drive å syng og spille rundt, så derfor la jeg det egentlig litt på hylla. Jeg kan sitte hjemme og spille og synge litt for meg selv, men ikke så mye mer enn det.

Når det kommer til venner og det å være ute med den og kose meg, er det ikke mye av det lenger heller. Har ikke så veldig mye kontakt med alle de vennene jeg hadde før jeg ble gravid. Har egentlig mistet veldig mye kontakt. Det hender seg jo vi samles en jentegjeng og ser en film og koser oss litt, men det er ikke ofte. så kosekvelder og fester er det veldig lite av.

Men det er ikke en ting jeg svaner heller. Jeg svaner musikken, men det kan jeg ta tilbake igjen når jeg er klar for det. Men festing og løping rundt er jeg ferdig med. JA blir vel sikkert en fest nå og da, men ikke mange. Det er ikke noe jeg må ha for å få et morsomt å bra liv. Jeg gleder meg faktisk utrolig mye til å få det ansvaret som vil komme i hendene mine om kort tid. Jeg gleder meg til å få en liten baby som trenger stell og omsorg 24/7. Det er sikkert veldig slitsomt mange ganger, men jeg gleder meg. Når klarer jeg faktisk ikke å se for meg noen annet en at jeg vil få den lille prinsessa mi og at vi skal dele livet sammen resten av mitt liv.

Det er egentlig helt utrolig hvor mye kroppen forandrer seg iløpet av de 9 månedene man går gravid. Du får et helt annet syn på livet. Og tenker helt anneledes på ting. Det er mange ganger jeg så at ting jeg og mamma har kranglet om, var det kanskje jeg som tok litt feil og ikke mamma for eksempel men det var kanskje bare jeg som ikke var så veldig enig. Det er rart hvor mye sånne ting også kan forandre seg.

PS: Nå er det siste innspurt på spørsmålsrunden. Jeg kommer til å svare på spørsmålene imorgen :)

-EmilieAuli-

Liker