Hvordan tar Sarah-Isabell søskenrollen?

Før Thea-Aurelia kom til verden var det mange samtaler og tanker om hvordan Sarah-Isabell ville takle søskenrollen. Det var spørsmål som: Kommer Sarah-Isabell til å bli sjalu på den lille lillesøsteren sin? Vil hun bli survete, og kreve mer? Vil hun ta ting kjempefint eller bli mer mammadalt? Mange spørsmål jeg bare måtte vente med å få svar på. Men hvordan har hun egentlig tatt det? Ble ting som forventet, vanskeliger eller enklere.

Sarah-Isabell tar søskenrollen kjempefint. Hun storkoser seg som storesøster. Hun koser masse med Thea-Aurelia og er kjempe forsiktig når hun er rundt henne. Sarah-Isabell bryr seg heller ikke så mye om ammingen som jeg trodde ville bli det største problemet. Hun vil sitte på fanget noen ganger når jeg ammer men det er helt greit. Hun tar ting veldig pent og ting har gått mye bedre enn jeg forventet meg.

Det er utrolig morsomt og se hvor flink Sarah-Isabell er med Thea-Aurelia. Hun koser henne forsiktig på hode, trøster hennen når hun gråter og er kjempe flink. Det varmer veldig i mammahjerte når Sarah-Isabell viser så mye glede i den lille lillesøsteren sin. Jeg kunne risikert at Sarah-Isabell hadde blitt kjempe sjalu og bare ville ha mamman sin for seg selv, men hun vil dele og syns det er helt ok. Jeg er kjempe stolt over Sarah-Isabell og det skal hun virkelig vite.

Liker