Hvorfor deler du så mye av livet ditt?

Det er mange spørsmål rundt bloggingen min. Jeg få utrolig mye skryt, og positive kommentarer. Men også utrolig mye spørsmål om hvorfor jeg deler så mye av privatlivet mitt, uten at det er noe negativt ment. Jeg kan skjønne hvorfor folk lurer, og at det kanskje er litt rart på mange måter fordi det ikke er noe enkelt tema jeg skriver om. Men for meg er det utrolig viktig og dele denne siden av meg. 

Det er så utrolig mange bloggere som skriver om det perfekte livet. Det kan på mange måter virke som de kun har et perfekt liv, der alt det flott og fint hele tiden. Men sånn er det ikke hos noen. Ting er ikke alltid perfekt. Jeg føler jeg har noe viktig og dele. Jeg har en historie som er både tung og vanskelig. Jeg har havnet i et problem, som på ingen måte er lett. Jeg sitter hverdag og tenker på hva kunne jeg gjort annledes. Jeg har opplevd mye til å være i den alderen jeg er, og ting har skjedd som jeg ikke kan gjøre noe med. Jeg har en kamp som må kjempes som jeg ikke på noen som helst måte kan noe for selv. Jeg gikk på en smell. 

Jeg føler jeg har noe viktig å dele. Jeg har en historie som jeg føler er viktig å formidle. Jeg er ikke den eneste som opplever dette, men jeg syns det er viktig at sånt blir delt i sosiale medier. Det å kunne skrive om det som skjer rundt meg er et viktig budskap som jeg tror mange kanskje kan kjenne seg igjen i. Jeg tror det er viktig at folk kan se at ikke alt er rosenrødt. Jeg velger å dele min historie, på grunn av at det er et viktig tema, samtidig som jeg syns det er ok å skrive om det. Jeg har latt dere følge meg mens jeg var gravid med begge barne og tiden etter fødsel, og ønsker å dele veien videre selv hvor vanskelig det har vært og er for min del. Jeg syns det er godt å dele, det gir meg noe. Jeg har alltid likt å skrive til leserne, og selv om jeg har mine kamper og kjempe er det viktig for meg på mange måter å dele, og vise at det er lov å ha det tøft.

Liker