Hvorfor tok du ikke abort?

Hei alle sammen. Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om hvorfor jeg ikke tok abort. Og det kan jeg selvfølgelig prøve å skrive et innlegg om. Siden er det en del som lurer på det!

Mange på min alder tenker kanskje at det er rart at en på samme alder er gravid.Og det er jo forsovit sant, det er litt rart når folk på 16år blir gravide. Men Selv om vi er 16år og blir gravid så kan vi selv velge om vi vil ta abort eller ikke. Det er mange menninger om det å ta abort og ikke. Mange menner det er på sin plass og ta abort hvis man blir gravid som 16åring. Mens andre menner det er feil og ta livet av noe som skal bli et litt.

Men menning faller nok på at det er feil og ta abort om du har blitt gravid, men samtidig så er det ditt valg. Jeg dømmer ikke folk som velger å ta abort. Det har jeg full forståelse for. Fordi hvis du ikke er klar for å få en baby eller har en grunn til å ta den aborten så må du få lov til det, uten at folk skal kritisere det. Men vil du beholde så burde også folk respektere det uannsett hveo tidlig det er. For en ung mor kan bli like god som en eldre mor.

Jeg valgte og beholde fordi jeg ikke klarte tanken på abort. Jeg tenkte før jeg fant ut at jeg var gravid at om jeg ble det ville jeg tatt abort, men når jeg faktisk ble gravid, var det ikke bare og ta abort. Jeg følte liksom at hvis jeg tok abort, ville jeg også ta livet av et annet liv. Og tror ikke jeg hadde taklet den følelesen etterpå. Det gjorde det veldig vanskelig å ta valget. Fordi det ville gi meg problemer uannsett hva jeg valgte, men fikk beskjed om at jeg måtte gjøre det jeg ville. Fordi det er meg det vil gå utover etter en abort. Men valget var fortsatt ikke lett. Men jeg ble etterhvert enig med Martin og vi fant ut at vi ville beholde.

Så grunnen til at jeg ikke tok abort var fordi jeg var redd for hvordan jeg ville taklet det. Og følte det hadde blitt helt feil å ta abort. Idag er i uke 22 og jeg angrer virkelig ikke. Er utrolig glad for det valget som ble tatt. Det er virkelig ikke noe jeg angrer på selv om det kan være tøft av og til.

Håper dere fikk bra nok svar på spørsmålet, bare si ifra om det er noe mer dere vil vite : D

-EmilieAuli-

Liker