Hvorfor vil dere rakke ned på meg?

Hei alle sammen! Hvorfor er det sånn at folk alltid skal komme med drit kommentarer? Har dere virkelig så mye mot at jeg blogger så drit i å gå inn på bloggen min? Er det virkelig så gøy og rakke ned på alle andre?

Etter jeg kom ut med at jeg var gravid ble folk veldig glad i å rakke ned på meg, fordi jeg er så ung. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være så gøy å bruke alle tiden sin på å rakke ned på andre. Er det ikke bedre å bare ikke gå inn på linken og lese. Hva kommer det egentlig av at folk går inn hverdag på en blogg de ikke liker bare for å kommentere drit? Syns dere det er kult og øddlegge for andre eller er det bare noe dere vil gjøre for å for å ha noe å gjøre.

Jeg selv prøver å ikke ta inn over meg alle de negative kommentarene jeg får. Jeg prøver heller og fokusere på det posetive jeg får, men når folk kommer med kommentarer som: "Håper ungen din dør", "Ungen din blir like stygg som deg" osv. er det ikke alltid like lett og ikke ta det innover seg. Jeg driter i hva folk syns om meg, men når folk snakker drit om den lille prinsessa jeg skal få, skal jeg ærlig innrømme at jeg blir litt trist.

Jeg har også noen perioder der jeg føler meg helt alene, fordi jeg får de kommentarene jeg får, men jeg har også perioder der jeg ikke bryr meg. Men den tiden du er lengst nede og du kanskje trenger de fine og gode kommentarene, men så er det første du leser en drit kommentar er det ikke alltid like litt og få glede av de gode og snille kommentarene.

Jeg får mye beskjed om at jeg startet denne bloggen fordi jeg var ute etter oppmerksomhet, men det var ikke derfor jeg startet å blogge. Jeg starte og blogge for å si min siden om det å være ung gravid. Jeg bor i en liten bygd der folk vet ting før jeg selv vet det og hva rett og slett dritt lei av å få spørsmål heletiden og jeg var gravid, om jeg brukte prevansjon, om det var planlagt osv. Så derfor startet jeg denne bloggen. SÅ de som ville lese om hvorfor jeg ble det osv kunne gjøre det. Og valgte og fortsette og skrive om svangerskaper og mine tanker, erfaringer, og følelser. Jeg startet ikke denne bloggen for oppmerksomhetes skyld.

Jeg menner folk som ikke er noe innteresert i bloggen min bare kan la være å gå inn og lese. Du trenger ikke å gå inn og lese på bloggen min og du syns der er kjedelig og teit. Eller er du egentlig bare misunnlig, men syns det bare er bedre å rakke ned på folket?

-EmilieAuli-

Liker