I helgen pakkes det

Nå nærmer det seg med stormskritt. På mandag er det klart for å reise inn på BET. Det skal bli rart og litt skummelt at på mandag begynner det. Jeg vet jo ikke helt hva jeg egentlig reiser inn på, og hvordan opplegget er der så det er med blandede følelser jeg reiser inn. Noe som egentlig er helt naturlig, da dette kan forandre hverdagen min mye.

Det er jo vanskelig å si om dette er riktig behandling for meg. Det er mange behandlingsplasser rundt om i landet, og selv om dette kan virke som riktig behandling trenger det ikke nødvendigvis å være det. Men samtidig kan dette snu om hverdagen min. Dette kan jo være stedet jeg lærer meg å takle vanskelig situasjoner på en anen måte. Det kan være stedet som får meg videre i livet.

Sånn situasjonen min er idag sitter jeg egentlig bare på hvil Jeg kommer meg ikke videre. Jeg sitter fast i gjørma. Alle instanser har vel egentlig kjørt seg litt fast. Så det er viktig å prøve ut noe nytt for å se om det kan være nøkkelen til å komme videre. Dette er en mulighet jeg har nå. Men jeg aner jo ikke om dette er rett behandling eller ikke. Jeg har sagt jeg skal holde dere oppdatert mens jeg er der inne og det kommer jeg også til å gjøre. Tenker det blir en vlogg på mandagen, som kommer ut iløpet av uken. Pluss at det vil komme innlegg iløpet av dagene der.

Nå de neste dagene blir vel egentlig gående til pakking, så blir det spennende og se hvordan det blir å begynne behandling på BET-seksjon.

Liker