Idag er sofan min beste venn

Hei alle sammen. Idag hadde jeg egentlig kjøretime som jeg vansligvis har omtrent vært dag, men selvfølgelig våkner jeg opp ned sikkelig vondt i hode (migrene tror jeg) og feber. Jeg prøvde å ta 1g paracet men det funket ikke. Typisk å få det rett før helgen.

Det er utrolig irriterenede og våkne med så vodt i hode, men sånn er det nå bare. Får bare hode senga idag så blir det sikkert bedre. Det hele begynte egentlig igår. Jeg dro på kjøretime også kom hjem og satt meg i sofan også begynte det. Jeg tenkte det var lurt og legge seg men det funkket ikke, og hjammen så ligger jeg med de samme smertene idag. Men det går vel over etter litt vile for kroppen.

Planene for dagen er å bare ta det helt med ro og slappe av prøve å blir frisk igjen. Så jeg kan nyte en fin helg sammen med Sarah-Isabell og Martin. For det er ingenting som er bedre enn og bare bruke masse tid med Sarah-Isabell og Martin når alle har fri og ingen har noe spesielt på programmet. For selv om jeg bare er hjemmeværende med Sarah-Isabell har jeg veldig mye på programet i ukedagene. Jeg har både møter, kjøretimer og helsestasjon oppfølging, så kommer det alltid mye mer ved sina.

Det er en grunn for at vi har permisjon den første tiden og det er jo fordi et barn krever sitt. Men i helgene har jeg bare Sarah-Isabell og tenke på og det er utrolig godt. Jeg slipper og tenke på alle de andre tingene og det er det jeg menner med å bare slappe av å bruke tiden med Sarah-Isabell og Martin.

Liker