Idag går jeg inn i frykten

Nå er dagen kommet, og jeg er på vei innover til Asker for å starte behandling. Nå når dette innlegget kommer ut sitter jeg i bilen på vei til et sted som potensielt kan forandre livet mitt totalt. Jeg kjenner på en sterk frykt. Frykt for at denne behandlingen ikke skal fungere, samtidig håper jeg jo veldig at dette vil endre noe. At dette gjør at jeg kan lære meg å klare meg på egen hånd. Denne ganger reiser jeg jo ikke inn til noe uvitende. Nå vet jeg hva jeg kommer til, hvor tøft det er, hvordan dem jobber og hva jeg kan forvente. Men likevel er det en frykt inni meg.

Jeg tror mye kommer av at nå begynner faktisk behandlingen. Det er nå alt begynner. Sist gang jeg var der, var det for å finne ut om dette kunne være noe for meg, nå skal jeg faktisk begynne prosessen på ekte. Det er skummelt. Jeg vil jo ikke si at jeg ikke gjorde det sist for jeg lærte ting da også, men nå føler jeg enda mer på alvoret. Det er når disse 3 månedene jeg finner ut om dette fungerer for meg.

Jeg syns det er skummelt og ikke vite. Ikke ha oversikt, og ikke kontroll. På BET skal jeg lære å ha kontroll, men i det føler jeg også det er mye det å klare og slippe kontrollen. For å kunne ha kontroll, må jeg også på en måte klare og ikke ha kontroll, for vi har ikke kontroll på alt som skjer i livet. Sånn er det.

På mange måter gruer jeg meg helt sykt til dette. Tanker kommer fram hele tiden. Tanker som: tenk om dette ikke funker. Tenk om jeg mislykkes igjen. Tenk om jeg skuffer folk rundt meg. Stort sett negative tanker, men samtidig er det noe i meg som sier at Emilie dette skal du klare. Dette er en mulighet grip den og rydd opp i livet. Skulle bare ønske det var så enkelt. For det å rydde opp i livet er på ingen måte enkelt.

Men nå har jeg tatt steget. Jeg går nå inn i en ny fase i livet, og skal nå lære meg å ha kontroll over meg selv. Jeg håper for all del at dette fungere og at jeg kan oppleve dette som noe fint, selv om jeg ikke klarer det akkurat nå, Vis du ønsker å følge meg og min behandling videre og bli med meg på den nye veien så er det bare å følge med her. Det vil komme jevnlige oppdateringer under oppholdet, så får jeg bare krysse fingrene og håpe at dette vil fungere for meg!

Liker