Ikke bare det positive også det negative

Hei alle sammen! Dette er en blogg der jeg vil formildle hvordan det er å bli mor i så ung alder. Og på grunn av at det er det jeg blogger om har jeg også funnet ut at jeg vil være ærlig med det jeg skriver, og ikke bare komme med alt det positive. For selvfølgeleig er ikke hverdag en dans på rose. Så i dette innlegge skal jeg fortelle dere hovedgrunnen til at jeg ikke har blogget så mye den siste tiden.

Etter fødselen har jeg hatt utrolig mye vondt i hode. Og de siste 2 ukene har det vært ekstremt iforhold til hvordan det var først. Jeg går nesten konstant med vondt i hode, og tar både ibux og paracet men ingenting funker. Når hodepinnen begynner føler jeg meg ikke veldig bra jeg blir både svimel og kvalm, og noen ganger føler jeg at jeg skal besvime, men gjør det ikke. Jeg dro til legen for å finne ut hva det var, men fikk beskjed om at jeg skal prøve å gå på både ibux og paracet, men om det ikke funker skal jeg komme tilbake.

Men siden formen min ikke er på topp om dagen har jeg egentlig nok med meg selv, og Sarah-Isabell, men selv om jeg egentlig har nok med det så er bloggen endel av hverdagen min, så det blir noe som mangler om jeg ikke får blogget. Så derfor vil jeg ta meg tid til den også. Grunnen til at jeg bare måtte ta en pause var fordi jeg ikke har vært i form pluss at Sarah-Isabell har skriki veldig mye den siste tiden. (tror kanskje det kommer av været og at det blir for varmt for henne) men da blir jeg også ekstra sliten. Men hun har begynt og roe seg igjen, og sover nesten hver natt hele natta:)

Noen dager blir verre enn andre. Noen dager føler jeg meg helt ferdig og har egentlig bare lyst til å ligge i senga hele dagen, mens andre dager vil jeg finner på alt mulig rart. Og bare bruke tiden ute med Martin og Sarah-Isabell. Men alle har noen sånne dager ikke bare unge mødre. Disse dagenen går veldig opp og ned, men selv om jeg er sliten og helt ferdig må jeg bare tenke at jeg på gjøre dageen som jeg pleier. Jeg må opp og kose og være med Sarah-Isabell, og det går fint. Når du blir mamma får du en slags kraft som gjør at uannsett hvor sliten og ferdig du er så har du fult av krefter til barne ditt. Det er ihverfall sånn jeg føler det.

Jeg ville ønske alle en veldig god helg, og håper alle koser seg masse.

"Ops jeg måtte bare få ut den gulpen"

"Litt sina kan jeg være mamma!!"

Liker