Ingen morgenstund er helt lik

Alle morgner er ikke like gode og morsomere. Noen morgnere er både tunge og vansklelige og jeg vil bare holde sengen for dagen. Det trenger ikke å være en spesiel grunn til at morgenen ikke får en fin start. Det kan være nok at jeg våkner med fryktelig hodepine, kvalme, osv. Idag var en sånn dag jeg våknet med både kvalme og holdepine, og ville egentlig bare fortsette sovingen til det forsvant.

Med et lite barn i hus, må man noen ganger bare legge seg selv til sides, og gjøre det som er best for barnet, og det gjør jo at jeg må stå opp og ta dagen med et smil, uannsett humør. Hun klarer fint å lage et smil på munnen min får jeg kommer inn på rommet hennes og ser en strålende glad jente, som smiler fra øre til øre. Vi vår våkne ca klokka 06:00 idag og er egentlig bare i sofaen enda og slapper av.

Sarah-Isabell bare jo ikke helt i form igår, hun hadde feber og sov nesten hele dagen, så derfor skal hun få være hjemme med meg idag, men feberen er borte nå, og formen hennes er kjempe mye bedre, og hun smiler og er gald, men syns det er greit å være hjemme en dag ekstra så hun kan komme litt tilbake på tøylene, når jeg uannsett har fri.

Liker