Ingen permisjon, Ingen fridag

Nå er det helg, og det betyr egentlig permisjon her på BET- sekjon. Men på grunn av corona situasjonen, og det store utbudet får vi ikke reise hjem i helgene. På en måte tenkte jeg at dette skulle bli godt, men det var før jeg viste at det også er opplegg på helg siden vi er her uansett. Samtidig skulle jeg egentlig på hyttetur sammen med treningsgruppen min, noe jeg så veldig fram til. Jeg er ikke glad i endringer i planene mine, så dette har helt klart vært en utfordring.

Det er ihvertfall ingen permisjoner sånn ting er nå, men dette kan jo ha endret seg til neste helg eller til påske. Jeg håper ihvertfall at jeg får reist hjem i påsken, for det er tøft å være under behandling på BET, og det hadde helt klart vært godt med en fri uke.

Den første uken her på BET har vært en berg og dal bane. Det har vært alt av følelser. De som jobber her er ekstremt gode til å provosere, problemet er at jeg tar på meg en maske, istedenfor å bli sint. Som helt klart er en ting jeg må jobbe med. På BET jobber vi med vanskelig tanker og følelser hele tiden, og det gjør jo naturligvis at man også får mer reaksjoner enn man kanskje forventer. Vanskelige tanker og følelser kan komme brått og uforventet. Selv om det gjør det i hverdagen også.

Men nå er det lørdag og en hel uke her på BET har sant kommet. Mange syns kanskje uken har gått fort, jeg syns uken har vært lang. Men jeg har kommet meg igjennom først uke og det er jeg veldig stolt over. Selv om det er hard og vanskelig har jeg klart og komme meg igjennom første uken, noe jeg faktisk var veldig usikker på om jeg ville klare. Resten av helgen skal jeg egentlig bare slappe av, og møte opp på det som er av program. Og helt klart gjøre meg klar til en ny uke.

Liker