Innlagt på nyfødtintensiven

Bare minutter etter Sarah-Isball kom til verden ble huns sendt opp til nyfødtintensiven. Der hun måtte ligge i 4 dager. Grunnen til at hun måtte ligge der var fordi blodsukkeret hennes var alt for lavt. Hun lå der fordi hun da måtte ha mat ofte og de måtte alltid følge med p å blodsukkeret ofte. Hun var heller ikke så veldig fornøyd på å ta brystet så hun måtte få onde i nesa for å få mat gjennom den.

Må ærlig innrømme at det var litt kjedelig at hun måtte ligge oppe der, for vi fikk ikke bo der sammen med henne. Men vi fikk selvfølgelig besøke henne så mye vi ville. Jeg måtte opp dit hver andre time for å prøve å gi henne litt mat, også måtte hun få sonde etter hun hadde fått litt av meg, så hun fikk i seg nok mat og at blodsukkkeret skulle holde seg stabilt.

De 4 første dagene på sykehuset var derfor veldig slitsome siden jeg måtte opp dit hver andre time. Mellom de to timene måtte jeg pumpe meg i 20 min, spise mat og få slappet av litt. Samtidig som jeg var opp der i kanskje 1 time for å kose og se på henne. Så da hadde jeg bare 1 time på å spise og pumpe meg før jeg skulle opp igjen. Jeg ble veldig sliten av det.

Men jeg fikk sove hele natten da så jeg skulle få slappe av litt. For om natten gidde de henne bare sonde, siden hun ikke spiste sp mye fra meg. Det var veldig rart og ikke ha henne på rommet de 4 første dagene, men når hun ble utskrevet fra nyfødtintensiven og hun fikk komme ned til oss var det utrolig mye glede, og ting ble mye enklere.

Liker