Jeg blir kvelt

Hei alle sammen. Jeg er jo som jeg tidligere har sagt sykemeldt, grunnen til dette er at formen ikke er på plass om dagen, og går derfor hjemme og har egentlig ikke så mye ork eller tid til å drive å reise rundt. Tidene går i å være hjemme og ta det med ro og prøve å bli frisk.

Det å gå hjemme over lengere tid er utrolig kjedelig. Du føler du blir litt innelåst fra det sosiale, noe som til tider kan skape litt ensomhet. Jeg har nå vært hjemmeværenede i 3 uker å begynner å kjenne at jeg vil tilbake i det sosiale, men kroppen min orker ikke det. Det er nok at jeg henter og leverer Sarah-Isabell i barnehagen så er jeg øddlagt i kroppen, og da sier det seg selv at å reise på skolen ikke er helt det idielle.

Jeg føler meg veldig sliten, og dårlig om dagen, og begynner å bli litt sliten av alle smerter, hodepine og kvalme jeg har om dagen. Jeg er ikk i form, og det merker jeg. Det å ikke komme seg ut blir kjedelig i lengden og man føler seg litt kvelt av å gå hjemme, men håper ting snart bedrer seg, også får jeg bare ta det med ro så lenge.

Liker