"Jeg er gravid igjen!"

Hei alle sammen! Dette innlegget skriver jeg fordi jeg er dritt lei av folk som skal spre falske rykter, og ødlegge for andre. Det kommer nye rykter om meg stadig vekk og dere må ikke tro at jeg ikke finner ut at det går rykter. Hvorfor vil folk spre rykter og øddlegge for andre? Hvorfor gidder folk og bruke tid på å finne opp rykter om andre og løpe rundt og si det til alle?

De siste dagene har jeg fått vite om mye rykter som har gått om meg eller Martin. Og jeg blir utrolig irritert. Et av ryktene som har gått rundt den siste tiden er at jeg er gravid igjen. Det er noe som ikke er tilfelle. Jeg er ikke Gravid og har ikke planer om å ha en unge til enda. Jeg syns det er ufattelig dårlig gjort av folk og spre såne rykter om dere ikke vet om det er sant. Jeg er 17år og har akkurat føda, og det er ikke sånn at jeg løper og lager en ny unge så fort den første er ute.

Ja, jeg vil ha flere barn, men ikke enda. Jeg vil vente noen år så jeg blir ferdig med utdannelsen og har flyttet ut hjemmefra. Jeg blir utrolig irritert over folk som sprer sånne rykter rundt. Tenker dere i det heletatt hva det gjør med folk ? Vet dere hva slags problemer dere kan skape? Det dere har spred om meg får kanskje ikke så store konsikvenser enda, men kan gjøre om det går for langt. Så hver så snill ikke snakk om alt mulig når dere ikke vet hva dere snakker om.

Liker