"Jeg er hora fra Gausdal"

Hei alle sammen! Dette innlegget skriver jeg rett og slett fordi jeg blir utrolig skuffet over noen folk! Det er så mange utrolige folk som leser bloggen min, men så er det noen som leser den og kommenterer dritt og bare prøver å trykke meg inn i et lite skall.

De siste dagene nå jeg jeg fått endel stygge kommentarer. Og jeg bryr meg vanligvis ikke om de stygge kommentarene, men når det kommer 9-10 stygge kommentarer på under 2 timer og det står: "Knip igjen høle jævla tøs! Onge når du e 17?? Jævla trygde mor det ska bli av dæ da heller? Tenk mer" eller "#HoraFraGausdal osv. Er det noe som faktisk går litt inn på meg. Rett og slett fordi det kommer så mange og folk bare spamer ned for å ødelegge for meg. Her om dagen fikk jeg en haug med kommentarer som jeg ble kaldt hore. Men vet dere som kommenterer dette egentlig hva det betyr?

Sist jeg skjekket var en hore en som gikk rundt og hadde sex med alle og en hver. En som kan så på et hjørne i Oslo sentrum og selge seg selv ogsånn. Og sist jeg skjekket har ikke jeg drevet med noe sånt. Syns det er utrolig dårlig gjort av folk og kalle meg hore bare fordi jeg er 17 år og gravid. Ja jeg er ung og gravid, men det betyr ikke at jeg er en hore!

For de som ikke vet det så kan det være nok og ha sex EN gang så kan man bli gravid. Du kan ha sex en gang og bli gravid selv om du går på prevensjon også. Så det kan skje hvem som helst.

Så syns at folk som ikke har noe bedre og bruke tiden sin på. Enn å sitte hjemme foran dataskjermen og lese på bloggen min bare for å kommentere dritt på bloggen min. Dere kan egentlig bare gi dere. Bruk tiden på noe annet enn å prøve å trykke meg ned i grusen! Man virkelig ikke skjønne hvordan dere kan ha så lite respekt over andre mennesker. At dere faktisk vil prøve å ødelegge for andre mennesker. Kjenner jeg blir utrolig skuffet over folk som holder på sånn.

Er du enig med dette jeg skrev her trykk på "liker" nederst på innlegget :)

-EmilieAuli-

Liker