Jeg er nå på et spor mot mine mål og verdier

Livet til oss mennesker er fylt med opp og nedturer. Det er fylt med masse følelser som man heletiden må stå i det. Noen ganger skjer det ting i livet som gir deg noe godt, en trygghet, og det kjenner på en sikkerhet og trygghet du kanskje ikke har kjent før. Andre ganger skjer det kanskje det stikk motsatte. Noen ganger møter du mennesker som gir deg noe. Andre ganger møter du motgang.

Når du konstant driver å jobber med følelser og tanker i en sånn prosess jeg er i nå. Lærer man stadig nye ting med seg selv, eller det dukker opp ting som du egentlig vet, men som har blitt borte i alt det mørke og destruktive. Også får du det fram igjen, og ser etterhvert hva den følelsen egentlig var for noe, eller hva den inneberer.

Mens jeg jobber med deg selv her på BET-seksjon har jeg kjent på en ensomhet, en tomhet og en håpløshet. Det har vært et rom i meg som har vært tomt. Det ha vært et tomrom, som jeg ikke har vist helt hva har vært. Men det har vært der og skapt en ensomhet. Det er alt jeg har vist. De siste dagene har den tomheten på en måte blitt mer og mer borte. Den har fått mindre og mindre plass i hverdagen. Noe er den der fordi jeg mangler et hjem jeg kan kalle hjem. Men den biten håper jeg kommer etterhvert.

Men jeg har fått en glede, og godhet i alt jeg er oppi denne tiden også. Jeg har fått en følelse av at det er riktig, det er trygt, det er noe ekte. Mens jeg har vært her på BET- seksjon har jeg følte at jeg har stått veldig fast i meg selv. Det har vært motivasjon der, men samtidig manglet den siste kraften. Men siste ukene har det skjedd en forandring, som jeg kjenner, men som også de som jobber her merker. På mange måter er det ekstremt vondt og konstant jobbe med seg selv, men på en måte er det også noe godt ved det. Det å finne Emilie igjen, og ta en plass. Det å klare å stå opp for seg selv og ikke bare skyve ting vekk.

De siste ukene har også gitt meg noe fint, noe som jeg virkelig ser fram til. Det har skjedd noe som har skapt trygghet og godhet. Og jeg føler meg forstått på en måte jeg aldri har kjent før. Jeg tror og håper jeg er inn i et spor som nå går i riktig retning, mot mine mål og verdier og det kjennes så utrolig godt!

Liker