Jeg kan gi deg 20% avslag

"I samarbeid med Famme.no"

Jeg er så utrolig heldig og får ha et samarbeide med famme. Ved å bruke rabattkoden: Emilieauli-20 kan du få 20% avslag på ditt kjøpe, i tillegg fungerer også rabatten på salgsvarer så her kan du virkelig gjøre deg et kupp! De selger masse fantastiske produkter tilpasset en hver hverdag, og treningsøkt! Om du ønsker klær som er både komfortable og ser bra ut er famme sine plagg det perfekte for deg. Jeg skal er superfornøyd med produktene jeg har kjøpt. Det blir brukt hele tiden. Famme har produkter til en hver smak. Både om du skal ut å trene, eller om du skal ut å trenger å pynte deg litt. Det beste av alt, du kan pynte deg opp, men likevel ha komfort!

Famme har produsert dameklær siden 2012 og jobbet med dameklær spesialisert på tekniske tekstiler og naturfiber. Men jobber med store Europeiske varemerker, etter dem hadde holde på med det i noen når valgte dem å gå videre. En vinterdag 2016 begynte historien om "Famme" med sin egen produksjon med sin egen Norsk tvist.

Famme bruker ordtaket: "Alt smaker bedre med en god historie - til og med klær!" Dette vil si alle klærne dem produserer har en historie, og dette utelukkende gode. Famme følger prosessen i produksjonen fra start til slutt. De besøker alle produsenter som er med i produksjonen regelmessig. De besøker, følger, sammenligner, stiller spørsmål og kontrollerer alt i produksjonsfasen. Rett og slett fordi det er avgjørende for å skape klær med verdi og sjel. De har delt masse om møte med produksjonen i sosiale medier, og fått gode tilbakemeldinger på dette.

Jeg syns selv famme har en fantastisk måte å jobbe på. Det at dem tar seg tiden til og følge hver produkt under produksjonen syns jeg er super bra. I tillegg velger dem å dele dette i sosiale medier. Dette gjør at du vet hva du kjøper, du får et innblikk i hvordan klærne er produsert og at det er gjort på en riktig, og bra måte. Du vet hva du bruker penger på og du vet hva du kjøper! Produktene jeg skal vise for dere nå er jeg super fornøyd med! Jeg elsker passformen, klærne er ikke gjennomsiktig og det sitter der det skal. Du trenger ikke gå og dra opp hele tiden. Jeg har helt klart fått en elsk i famme sine klær, og gleder meg hver gang til neste bestilling skal gjennomføres.

Elevate vortex tights: https://famme.no/products/elevate-vortex-leggings?variant=32540116779105

Jeg bestilte denne i størrelse XS i fargen Bordeaux. Jeg bruker vaneligvis xs til vanlig, og produktet passet perfekt. Jeg elsker denne tightsen. Elevate Vortex former og gir bakdelen et løft ved å kombinerer seamless teknologi og strategisk design. Dette er den først seamlesse tightsen med en virkelig shaping-effekt. Det komfortable midjebåndet i ribbestrikk holder tightsen godt på plass under trening. Jeg er super fornøyd og føler absolutt at jeg fikk et produkt, akkurat som dem forklarte!

Elevate crop top: https://famme.no/products/elevate-crop-top-push-up-black?variant=37560138170542

Jeg bestilte denne i størrelse XS i fargen Bordeaux. Denne også er perfekt i størrelse, og du får produktet du leser at du bestiller. Elevate-toppen ha god støtte og Elevate-effekt som sørger for å løfte og holde brystene på plass. Matrialet er seamless, elastisk og frukttransporterende. Elevate Crop Top passer derfor til både høy- og lavintensitetstrening.

Element tank top: https://famme.no/products/element-tank-top

Jeg bestilte denne i størrelse XS i fargen Svart. Jeg er super fornøyd med denne toppen. Den er ikke gjennomsiktig, den passer perfekt, og gjør treningstøyet en ekstra glød. Du får det lille ekstra ved at den har en twist nederst på toppen. Element toppen er en kombinasjon av Bomull og Raylon noe som gjør Cropped elementet svært komfortabelt. Den kan brukes til alle daglig aktiviteter om det er trening eller du skal ut på byen. Toppen passer til alt fra joggebukser, treningstøy til jeans. Jeg selv elsker toppen og syns den er sykt fin til alt.

Lunge leggings: https://famme.no/products/lunge-leggings

Jeg bestilte denne i størrelse XS. Den er sykt behagelig. Fin i passform og ikke gjennomsiktig. Den er også perfekt i størrelse. Jeg bruker vanligvis XS, og den passet perfekt. Lunge Leggings har en Jacquard kontruksjon, der stoffet kombinert med svar og hvit gir den en sofisrikert og diskre mørk gråaktig farge. Støffet føles lett og glatt mot huden, og passformen gir høy midje, optimal komfort og formgivende hold-in-effect.

Liker