Jeg må lytte til kroppen

Etter en uke på skolen, og ute i hverdagen kjenner jeg det virkelig det på kroppen. Etter skolen på torsdag og fredagen er de to vanskligste dagene i uka. Det er rett og slett fordi kroppen ikke har igjen nok energi og dele ut de dagene. Det er tøft og være mamma, være student og være gravid, og jeg regner med det vil være tøft etterpå også, men Jeg gleder meg.

Utfordringene som har kommet etter jeg har flyttet har vært tunge, men jeg har tatt dem fordi jeg må, fordi det må gjøres for at hverdagen skal gå rundt og for at Sarah-Isabell skal ha det bra. Men det er lov å bli sliten, Hvem blir ikke det, alle er slitene en gang i blandt. De sister ukene har det vært mye som har skjedd for meg, jeg har hatt fulle dager hverdag og har hatt lekser på kvelden, nå håper jeg at jeg snart kan klare og hå fri de dagen jeg har fri, for kroppen min trenger det.

Hver uke har jeg gledet meg til helga, fordi det er i helga jeg har fri, eller jeg har jo Sarah-Isabell men det er i helga jeg bare kan ta det helt med ro og bare konsentrere meg om Sarah-Isabell. Derfor har jeg også mulighet til å slappe av litt. Ukedagene er krevende, og da er det alltid godt å få et avbrekk. Denne uken har det vært utrolig mye jeg har løpt fra møter til møter og skole og timer og har ikke rekt tanken på å slappe av engang, så nå gleder jeg meg ihvetfall til helga kommer.

I helgen skal jeg bare tenke på Sarah-Isabell og hva min kropp trenger for å fungere til uken. Det er Martin sin helg nå denne helgen, noe som gjør at jeg har mulighet til å slappe av litt mer enn de helgene jeg er alene. Derfor skal jeg virkelig høre på kroppen min i helga, så jeg ikke går på en smel. Jeg tar meg en velfortjent helg, og ønsker alle dere lesere også en god helg.

Liker