Jeg skal tenke på barna først

Hverdagen har vært full av mye stress og harde dager. Jeg føler jeg har løpt rundt som en gal for å rekke alt som skal gjøres. Det å gå på skole, være tobarnsmamma og oppfølging og møter i alle rettninger har vært utrolig tungt. Jeg har møtt opp på alt jeg har klart, og ikke klart å slappe av. Det har vært noe som har blitt veldig tungt. Og jeg sliter nå med at kroppen min er utmattet. 

Det er utrolig hva man får til når man har barn, for uannsett hvor sliten og dårlig formen er så får man bare en sånn mammaenergi når barna er rundt deg. Men likevel er man ikke superhelt, kroppen trenger den vila den må ha og det må jeg bare prioritere. Jeg må høre når kroppen sier det er nok, og jeg skal være der for barna, så de har det bra, og det har ikke de om jeg ikke har det bra. Så valg må tas, og jeg tror jeg har gjort det riktige. Skolen får vente så må jeg la kroppen få slappe av også skal jeg følge opp barna min så godt jeg kan, da er jeg ikke like sliten når jeg har møter og oppfølging med barna, som gjør at jeg får med meg mer er mer tilstede.

Jeg legger bort skolen og gir barna en 100% ladet mamma og ikke en en 25%ladet. Selv om jeg klarer det jeg skal med barna uannsett er jeg sliten og når man blir så sliten blir jeg også litt deppa, og har det ikke bra med meg selv. Så gir jeg meg før jeg blir helt utmattet. Barna er førstprioritert.

Liker