JENTEKVELD PÅ EGON

Igår var jeg med noen venner av meg ut og spiste middag og koste oss. Det var utrolig koselig, siden det er ikke mye jeg får finnet på med dem uten at Sarah-Isabell er med. Men igår var Sarah-Isabell hos Martin mens jeg var ute og spiste og koste meg med noen venner. Og skal ærlig innrømme at det var litt godt.

Vi startet kvelden på Egon der vi spiste god mat og snakket og tulla. Det var utrolig koselig, og maten var utrolig god. Var litt rart og tenke på at Sarah-Isabell var hjemme med Martin alene siden det er første gangen han har hatt henne så lange alene, men jeg klarte utrolig nok og ikke ringe de ned for å spørre hvordan det gikk.

Etter vi hadde spist en god og smakfull middag gikk vi rett på desserten mette som vi var. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg klarte og få ned desserten for jeg var så mett at jeg måtte kneppe opp buksa etter middagen, hahahah.

Når både middagen og desserten var spist opp og vi hadde sittet og snakket i nesten to timer, gikk vi ut for å ta litt bilder, som var utrolig gøy, men litt kaldt. Vi fikk tatt masse morsome bilder som vi alltid pleier å gjøre når vi er sammen. Men dette var virkelig en vellykket kveld. OG det var godt å kunne reise ut og kose seg en kveld.

Liker