Juleverksted med jentene

På grunnet dårlig helsetilstand tidligere i år var det noen samvær jeg ikke fikk hatt med jentene mine. Det fine med ordningen vi har nå er at om jeg er for dårlig til å ha samvær med mine barn, er at det kan flyttes på så jeg får ha det likevel. Det er bare at det ble satt på en annen dato. Dette fordi samværet skal være best mulig for jentene. Barna skjønner mye mer enn det vi voksene egentlig tenker over. Så derfor er det veldig viktig at jeg er i helsemessig stand til å ha et samvær med barna når samværet skal være.

Siden det ble litt sånn i år fikk jeg to samvær i desember, og det ga oss muligheten til å ha et juleverksted, der barna kunne utfolde seg kreativt, og fikk laget fine julegaver til folk i familien. Vi storkoste oss alle sammen denne dagen med musikk dans, skriving, maling osv. Og barna var kjempe finke til å lage fantastiske gaver. Noen ting måtte dem ha hjelp til da vi brukte limpistol, men ellers klarte de alt selv og det var veldig morsomt å se. Det å se hvor mye de lærer fra gang til gang når jeg møter dem varmer virkelig mammahjerte. Barna mine er kreative til masse både når det kommer til håndarbeid, dans og musikk.

Barn har alltid litt "mark" i rumpa, så det ble noen avbrekk med dans og lek imellom aktivitetene, men når de først satt seg ned med et prosjekt satt dem til de ble ferdig også. Når vi satt og skulle male, kom jeg på at vi kunne ha det litt morsomt med malingen så det endte med at vi malte både nese og hender, og ble reinsdyr. Dette syns barna var kjempegøy! Dagen ble en kjempe koselig som både jeg og jentene kan ta med oss som et godt minne fra 2019. Her har dere bilder fra denne fine desember dagen sammen med jentene mine:

Liker