Kreativ

Det å bruke gjenbruk er helt klart noen som har blitt mer fokus på, og som er kjempe bra for miljøet. Jeg selv er veldig glad i gjenbruk, og har perioder jeg lager litt forskjellig. Inspirasjonen får jeg fra forskjellig plasser, noen ganger bare fra eget hode og andre ganger fordi jeg har sett noe på nett.

Det å kjøpe gamle ting å gjøre dem nye trenger ikke å koste masse penger eller masse energi. Hvor mye energi og penger du vil legge i det er egentlig litt opp til deg selv. Og jeg vil jo si det også er en kjempefin ting. Kanskje har du lite penger, men liker å være kreative. Da er det en gylden mulighet til å være kunne lage pynt og fine ting til leiligheten sin for en billig penge.

Kanskje er du student, og studenter har ofte lite penger og kanskje liten tid også, men med små pengesummer og 30 min kan du få flere nye pyntegjenstander i leiligheten din og sette ditt eget preg på hybelen din. Dette er supergøy. Båder å drive med og når man ser hvor bra resultatet blir. En gammel vase kan få et nytt liv, og gå fra og ikke være på mote i det hele tatt til å bli lik en vase til 1000,-

Jeg syns dette er supergøy, og tenkte derfor å dele en med dere, hvordan jeg enkelt og kjapt gjorde 3 gamle pyntegjenstander og til noe nytt og moderne jeg kunne ha i stuen min. Håper dere liker videoen og blir litt inspirerte til å prøve det samme selv!

#nouwseptemberchallenge

nouw.com/nouwseptemberchallenge

Liker