Kun 4 dager igjen!

Herregud fra en dag og sitte og snakke om at jeg vil ha en forandring i livet. Til å bli vekt av en telefon tidlig på onsdag. Det ble fult kaos i hode mitt, alt som skulle ordnes og alt dette på kun 5 dager. Hvordan i alle dager skulle jeg klare å gjøre alle tingene jeg skulle før mandag, planlegge samvær framover i tid, passe barnavakt for marsvina, og pakke ned tingene jeg ønsker å ha med meg. Ja dere lester rett jeg skal bort, og blir borte i 3 måneder. Det er helt ufattelig rart. Mange lurer sikker nå på hva jeg skal?

Jo jeg bli vakt onsdags morgenen med en telefon fra BET-seksjon om at jeg kunne komme inn på førstkommende mandag! Det er helt sykt å tenke på. Jeg har lenge vært frustrer over at jeg ikke har vist når jeg får en ny plass på BET. Jeg har lenge gått med en usikkerhet på hvordan ventetiden skal bli. Det er vel ikke mer en et par uker siden jeg fikk brev i posten om at det kunne ta mange måneder og få en ny plass på BET. Noe som gjorde at jeg ble litt demotivert og irritert.

Grunnen til dette er fordi jeg har ikke feller måneder å vente på å få en endring. Jeg ønsker å komme meg opp på beina igjen og klare livet og kunne få tilbake omsorgen for mine barn etterhvert. Det er nå 3 år siden jeg mistet omsorgen for barna mine og de begynner å bli store. Men for at jeg skal ha et håp om å bli bedre må jeg ha profesjonell hjelp og BET-seksjon kan være en plass jeg har muligheter.

Men samtidig var det veldig vanskelig for meg og klare å takke ja til denne plassen. Det av mange grunner. for det første ble jeg ekstremt sjokket, litt redd og det ble en veldig kort varsel. Det ble kaos fordi det er mye som skal være på plass før jeg skal inn. Samtidig etter forje opphold satt jeg med en følelse av at jeg ikke hadde kommet noen vei. At jeg fortsatt var på samme sted, noe som gjorde at jeg fikk en nedtur. Jeg er selvfølgelig redd for at dette skal skje igjen. For alt jeg vil er å få en behandling som fungerer for meg.

Jeg har jo ingen garanti for at dette fungere. Jeg ser ikke noe særlig endring etter forje runde, men det var jo også et prøve opphold. Nå skal jeg inn og jobbe med dette i 3 måneder. Det blir spesielt, men jeg lever i håpet om at dette skal fungere. Men jeg skal inn om 4 dager og har masse jeg må pakke og orden. Men det skal bli en spenneden reise, og jeg tenkte at jeg skulle ta dere med på denne reisen.

Så får vi se hvordan dette går. Jeg gleder meg, men gruer meg også veldig, men jeg satser og håper på at dette blir en endring i livet mitt, som gjør at jeg kan komme meg videre i livet og oppnå akkurat det jeg ønsker. Håper dere vil bli med meg på denne spennende reisen. Jeg reiser inn igjen på BET på mandag, og denne gangen for en lang periode som skal snu om på livet mitt! Dette blir spennende!

Liker