Legen og vidre til sykehuset

Hei alle sammen! Dag i dag ble helt anneledes enn det jeg trodde. Når jeg våknet idag skulle jeg egentlig bare ta toget til pappa også skulle jeg en tur til legen, men sånn ble den ikke. Dagen ble mye lenger en jeg trodde.

Det hele startet med at jeg dro ned til fastlegen min rundt klokka 11:00. Grunnen til at jeg dro dit var fordi jeg har hatt så vondt i hode etter fødselen. Når jeg var der for ca 1 uke siden fikk jeg beskjed om at jeg skulle bruke ibux og paracet, og om det ikke funket skulle jeg komme tilbake. Men den siste uka har det egentlig bare blitt verre. Jeg går med konstant vondt i hode, og er både kvalm og svimel veldig me. Når jeg kom til fastlegen ble jeg sendt videre til akutten. Der tok de en grundig skjekk, men fant ikke noe spesielt, men de ville legge meg inn på sykehuset for å ta noen blodprøver og skjekke meg igjen litt senere.

Jeg lå på sykehuset i 5 timer og ventet på svar på blodprøvene, men de fant ikke noe galt på de. Det eneste de fant ut var at jeg hadde forlite jern i kroppen, så fikk en resept på jerntabletter som jeg skal gå på i en måned. De kom fram til at jeg kunne få lov til å skrives ut, men de ville betille en time til MR og til fysiotarapaut. Også skulle jeg heller komme tilbake hvis jeg blir syk, for at må de skjekke meg igjen.

Men endel har vi kommet oss på toget på vei til Drammen. Selv om vi kommer veldig sent frem kommer vi ihvertfall fram. Er veldig glad for at jeg slapp å ligge på sykehuset over natten på overvåkning. Nå skal jeg kose meg en uke i Vikersund og nyte den siste delen av sommerferien. Og håper hodepinnen ikke er på det verste hele uka.

Ha en fin kveld vidre!

Liker