Lillesøster har kommet

Mandag 25.01.16 var dagen lille Thea-Aurelia kom til verden. Det var dagen jeg ble tobarsmamma og Sarah-Isabell ble en stolt storesøster. Thea-Aurelia var en velskapt, vakker liten baby, og skapte masse glede og jubel når hun kom til verden.

Etter 9 lange måneder inne i mors mage var det utrolig godt å få komme ut og hilse på den store verden. Det var utrolig morsomt å få svar på alle spørsmaålene man har når de små ligger inne i magen. Hvor stor er hun?, hvem ligner hun på?, hvordan ser hun ut? osv. Thea-Aurelia var 3056 g og 49 cm lang. Hun hadde brunt hår og brune øyne. Som var litt morsomt fordi jeg ønsket meg en liten jente med brunt hår.

Jeg så utrolig mye likheter på Thea-Aurelia og Sarah-Isabell. Eneste store forskjellen mellom den var at Sarah-Isabell hadde lyst hår og Thea-Aurelia hadde brunt og at Thea-Aurelia var litt større enn Sarah-Isabell. Når Thea-Aurelia kom til verden gledet jeg meg med engang til Sarah-Isabell skulle få hilse på lillesøsteren sin. Se hvordan hun reagerte og hvordan hun tok det. Resten av mandagen gikk til å slappe av og nyte livet som nybakte foreldre, selv om mange var nygjerrig på hvordan hun så ut, og jeg var spent på første møte for Thea-Aurelia og Sarah-Isabell lov jeg besøket vente til dagen etter, slik at både jeg og Thea-Aurelia fikk tatt det litt med ro, og prøve å komme litt igang med ammingen.

Liker