Liv kjennes, men formen synker!

Hei alle dere fantastiske lesere. Formen idag er vikelig ikke på topp. Den har egentlig ikke vært det i helga i det hele tatt. Men idag kjenner jeg det enda bedre.

Jeg har ligget i senga i hele dag og ligger fortsatt isenga. Har ligget i 3 timer og tenkt at jeg skulle ta en dusj men har ikke orket enda. Har smerter så det holder i både magen og underlivet og er kvalm så det holder. Markussen er heller ikke på topp. Igår spiste jeg bare et rundstykke og 2/3 av en pølse, og idag har jeg ikke spist noe enda.

Men selv om formen ikke er på topp har den lille nurket det det bra tror jeg. Hun er veldig livlig og sparker og spreller. Noe som gi meg et stort smil om munnen. Jeg tror ikke selv jeg blir gående til termin og det er det mage andre som helsepersonell ,familie og venner som tror også. Har egentlig fått beskjed om at ting km skje når som helst nå for det vikrer som hun vil ut. Så er i en litt spennende periode, kanskje det er derfor jeg også er i den formen jeg er i fordi hun snart vil ut, ikke vet jeg. Men det er ikke ofte man er syk men likevell kan plassere et smil om munnen, men når den lille prinsessa mi viser liv får jeg alltid et smil om munnen! Håper alle får en fin dag vidre.

-EmilieAuli-

Liker