Livet på barsel!

Hei alle sammen! Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan fortelle hvorfor jeg lå så lenge på sykehuset, og hvordan det var. Så nå skal jeg fortelle dere om oppholdet på barsel. For grunnen til at jeg lå 14 dager på sykehuset etter hun ble førdt var fordi jeg hadde utvidet barseltid. Det er egentlig bare et tilbud de har på sykehuset som gjør at jeg få lenger til på sykehuset. Det var noe jeg fikk tilbud om som jeg takket ja til, fordi det er greit og få den støtten man kan få.

Noen har sakt at jeg lå på sykehuset så lenge fordi jeg er så ung, men det er ikke derfor jeg takket ja til dette tilbudet. For ja jeg er ung, men alle førstegangsfødene burde egentlig få tilbudet om dette. For du er like usikker og sliten i kroppen om du er 30 år som hvis du er ung. Så jeg menner egentlig det er et tilbud du burde få uannsett.

Tiden på sykehuset ble lang, for etter du har fått babyen din har du lyst til å vise hun/ han fram til hele verden. Hehehe. Men selv om tiden ble lang var det veldig godt å være der, for jeg fikk mere ro. Jeg kunne ikke få 50 stykker på besøk f.eks for jeg måtte faktisk slappe av litt på sykehuset også, hadde jeg reist hjem, hadde jeg antagelig ikke klart og slappe av. For jeg hadde ikke fått den tiden på å vende meg til nettene og alt av utrykk osv. På utvidetbarsel fikk jeg tiden til å bli litt kjent med henne før jeg kom hjem. Jeg hadde ikke sykepleiere oppå meg hele tiden. De kom innom nå og da og hørte om det gikk bra, men ellers var det bare meg, martin og mamma. og på slutten var det bare meg. Jeg kunne ringe på jordmødre om det var noe jeg lurte på, men ellers var det jeg som styra og stelte med henne og ikke sykehuset.

Men jeg kjenner jo selvfølgelig at det var ufattelig godt og komme hjem, samtidig som det var godt å være på sykehuset så lenge. men hadde ikke blitt det lenger tror jeg, for jeg var veldig ivrig på å komme meg hjem etter bare 1 uke, men måtte bare tenke at det var lurt å være så lenge. For jeg kunne egentlig selv bestemme når jeg ville hjem, men lurt tenkte at det var lurt å være der den tiden jeg fikk. Noe jeg er glad for at jeg gjorde. Så jeg anbefaler dere som får tilbudet om utvidetbarsel ta imot, det er veldig fin ordning. og dere budet benyte dere av det. Og er det noen som føler dem vil ha utvidet barsel så spør en jordmor på sykehuset på en ultralyd du er på om det er mulig å få det. For er det noe du føler du trenger er det lurt å ta imot og spørre.

Her kommer noen bilder som ble tatt på sykehuset:

-EmilieAuli-

Liker