livet som ung gravid

Hei alle sammen. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om hvordan det er å være gravid som 16åring. Så jeg skal prøve å skrive et innlegg til dere om hvordan det er.

På starten når testen viste positiv var det et lite sjokk. Det var litt rart og tenke på at jeg på 16år var gravid, og det var vanskelig å ta valget på om jeg skulle beholde eller ikke. Men når valget var tatt så ble ting litt lettere. Det kom endel rykter og snakking rundt på bygde. Siden jeg var 16 år så var det jo endel som syns jeg var dum som valgte å beholde det, fordi jeg var så ung. Og mange mente at det er umodent og velge å beholde en baby når du er så ung. Fordi jeg ikke er ferdig med vidregående og har ikke økonomi selv. Men nå som jeg er kommet så lang som jeg har så er det flere som har godtatt valget mitt.

Det å bli gravid så ung er jo vanskelig, men det går fort over. Nå er ting egentlig bare koselig. Jeg syns ikke det er rart lenger. Nå har jeg blitt klar på tanken på at jeg skal bli mor til en liten prinsesse. Og gleder meg veldig. Det er vanskelig fram til ting har kommet på plass, men når ting har kommet på plass er det bare en stor gelde. Jeg gruer meg egentlig ikke til å bli mor, jeg tror det skal gå helt fint. Jeg mister jo ungdomstiden min, men det er ikke noe jeg kommet til å angre på, for nå gleder jeg meg bare veldig til den lille prinsessa mi kommer, og alle de finne minne vi kommer til å få.

Det kommet til å bli en stor forandring i livet men det kommer til å bli en godt forandring. Jeg menner egentlig at det ikke gjør noe å bli gravid selv om du er ung. Du kan bli en like ford mor selv om det er 16. Så livet som ung gravid er egentlig bare koselig. Det som kanskje er det vanskligste nå er skolen Fordi jeg blir sliten, men det funker.

- kom med spørsmål til spørsmålsrunden min om du lurer på noe om svangerskapet eller meg :)

-EmilieAuli-

Liker