Lurte Christopher til Oslo!

På fedag hadde Christopher brusdag. Dette skulle feires og jeg valgte å overaske kan med hotelltur til Oslo. Dette for at vi bare skulle slappe av og gjøre akkurat det vi ville. Jeg og Christopher har jo ikke den mest hektiske hverdagen, men det er likevel godt å kunne reise på hotell og slappe av. Man får et lite avbrekk fra hverdagen uannsett.

Christopher viste ikke så mye om hvor vil skulle. Det eneste han viste var at vi skulle inn til oslo. Jeg var også selv litt spent på hvordan hotellrommet hva. Hadde jo sett litt på bilder så hadde jo en liten anelse, men var fortsatt spent på om det var så fint som på bildene. Men vi reiste innover til Oslo fredag ettermiddag, og fikk jeg kjempefint vær med oss på turen.

Vi brukte døgnet på å slappe av. Bestille noe god meg, og bare være sammen. Spilte litt yazy, snakket og bare koset oss. Når jeg bestilte valgte jeg å ta bare en natt, mens vi var i Oslo angret jeg fort på det. Så når kvelden kom prøvde vi å utvide oppholdet en natt til, men dessverre var den fullbooket. Så da dro vi hjem dagen etterpå.

Det å være med Chrstopher er helt fantastisk. Vi har det kjempefint sammen. Vi finner alltid på koselig ting uannsett hvor vi er. Så jeg vet jo at vi hadde fått det veldig koselig hjemme også, men jeg ville at dagen hans skulle bli så perfekt som mulig. Christopher er en person jeg alltid kan prate med, min bestevenn, og en enormt god støttespiller på alle mulige måter. Jeg trodde aldri at jeg skulle kunne oppleve alt det jeg opplever med Christopher hver eneste dag. Alt ved han er bare perfekt. Han fortjener virkelig alt godt. Vi hadde det kjempe hyggelig i Oslo. Været var med oss og vi skapte noen nye minner.

Liker