Lykkerus

Som jeg skrev et innlegg om igår så ble det samvær. Og jeg regner med det er noen som er spent på å vite hvordan samværet gikk. Og svaret er at det gikk veldig fint. Vi hadde fint vær og koste oss masse. Vi var så heldige og ha strålende sol helle dagen så vi brukte tiden ute og koste oss masse i solen.

Samværet gikk kjempe fint. Vi startet hele samværet med å spise litt lunsj sammen, så her ble det servert vafler, med syltetøy og sukker. Eller hvis jeg tenker meg om så spiste vel barna egentlig sukker med vaffel på, men jeg tenker det må være lov en gang i blant det også. Etter vi hadde spist lunsj tok vi med oss litt frukt og drikke ut og brukte resten av samværet ute. Vi koste oss masse. Vi tegnet med kritt, gikk en tur, spiste is og tok dagen egentlig litt som dem kom. Barna var stor fornøyd under hele samværet. Så jeg tror dem var godt fornøyd.

Vanligvis har jeg en hvis plan på hva vi skal gjøre i løpet av samværet fordi jeg liker å ha en liten plan og være forbredt. Denne gangen valgte jeg å ta det litt på sparket, og la barna styre litt dagen. Det gikk egentlig veldig bra, så det tenker jeg at jeg fint kan ta med meg videre. Som jeg sa var det barnevernstjenesten som var trygghets personen for jentene denne gangen, og jeg kan jo si at jeg var veldig spent på hvordan det ville gå. Selv om jeg er trygg i min rolle som mamma kjenner jeg naturligvis på et hvis press.

Dette følte jeg også veldig under samværet igår. Jeg merket på kroppen at jeg jobbet enda mer, fordi alt skulle være "feil" fritt. Men hva er egentlig det. Med små barn må man ta ting litt som det kommer, man må kanskje legge opp løpet litt annerledes enn man egentlig tenkte. Jeg merket at jeg følte mer på presset, men samtidig hadde jeg og jentene det velg fint sammen. Så selv om jeg følte på presset, gikk ikke dette utover barna på noen måte, dem bare koste seg sammen med meg ute i solen. Så alt i alt er fint samvær. Her kan dere se noen bilder fra samværet:

HUSK det er spørsmålsrunde på bloggen så sleng inn noen spørsmål om det er noe du lurer på!

Liker