Må konsentrere meg om lyspuktene

Vi har hatt en tøff tid etter Thea-Aurelia ble født på mange områder. Ting har vært tungt og vanskelig, og til tider har jeg følt at alt går mot meg. Jeg har ikke hatt tid til å slappe onkelig av, kroppen har sakt at nok er nok, møter i alle retninger, skolen som jeg måtte legge på is osv. Det har vært snart 3 tøffe uker, med usikkerhet, redsel, tristhet og slitenhet, men samtidg også mye kjærlighet, gleder og lyspunkter.

I alt det tøffe vi har vært igjennom nå de siste 3 månedene, må vi prøve å se på det positive. Vi må se framover og tenke at dette får vi til. Vi må fokusere på barna og gi dem den kjærligheten dem trenger, og prøve å legge det negavite bort og dra fra alt det positive. Vi har to velskapte og fantastiske barn, som vi er kjempe glade i, og som gir mye glede og kjærlighet i hverdagen. Vi har tak over hode, og et eget sted å bo. Vi har en helt fantastisk familie rundt oss, som støtter og hjelper.

Den tøffe tiden etter fødselen har ført til at jeg har fått fødselsdeprisjoner. Noe som alle kan få, men sjansen for å få det når det blir mye stress og en vanskelig tid er kanskje enda større. Ting har både vært tungt og vanskelig og noen dager har vært vanskligere enn andre. Men jeg har funnet ut en ting, og det er at jeg må se på alt det positive rundt meg, selv om ting er vanskelig. Jeg må fokusere på det som er bra, og prøve å glemme alt det vanskelig. Det er ikke alltid like lett, men det kan kanskje hjelpe litt likevel. Og det er det som er viktig. Jeg skal komme meg opp igjen, jeg skal tenke positivt, jeg skal seire over de vonde og vanskelige tidene.


Liker