Mamma la oss trene

Sarah-Isabell har ikke vært litt helt f'link motorisk, og har hengt veldig langt etter det normale en peroide derfor har vi jevnlig kontakt med barnefysiotarapeut. Det gjør vi for å følge med på motorikken hennes og hjelpe henne litt på vei.

For bare to månedstid siden kunne ikke Sarah-Isabell annet enn å sitte på rumpa, ligge på ryggen og krype bakover. Hun har aldri lært seg og snurre rundt fra mage til rygg eller rygg til mage, hun har aldri kunne krype og aldri klart og sette seg opp selv. Hun var flink på finmoorikken, men grovmotorikken var langt etter det normale. 

Vi dro mye til fysiotarapeut og trente og fikk øvelser som vi skulle gjøre, men det funket ikke. Sarah-Isabell bare skreik og stritta imot med hele kroppen. Så sluttet vi å gå til fysiotarapeuten og ga oss med å gjøre øvelsen og det tok ikke lang til før hun både klarte og sette seg opp selv og krabbe rundt. Da søkte jeg til en barnefysiotarapeut i Lillehammer og begynte hos hun. Hun syns Sarah-Isabell var kjempefin motorisk. Men vil hun skal løre seg og krabbe onkelig. 

Nå driver vi å øver på å lære det, og å reise oss opp. Og hun er nå mye enklere å øve med. Hun stritter ikke imot med hele kroppe og skrikker ikke like mye. Litt misfornøyd er hun jo, men vi får det til. Dette skal vi gjøre 10min 3ganger om dagen så håper vi hun vil løre det etter hver.

Liker