Mamma, se hva jeg kan

Hei, Nå er Sarah-Isabell kommet i den perioden hun stadigvekk lærer seg nye ting, og trenger masse oppmerksomhet, og skal heletiden har mamma eller pappa som skal leke eller se nye ting hun lærer seg. Det er en utrolig spennende og krevende periode. Der vi får mange fine, lærerike og krevende perioder.

Sarah-Isabell syns det er kjempe gøy å få til nye ting og herme etter meg og Martin og er kjempe stolt når hun får til nye og spennende ting. Alt skal prøves og utforskes. Hun reiser seg opp etter alt av møbler og går langs dem. Hun hermer etter alt vi gjør med henende, og prøver. Hun vil også ha oss med på det hun får til som å klappe i hendene og danse ved å løfte opp hendene og riste på den eller gynge fram og tilbake.

Det å være i denne perioden syns jeg er utrolig morsom. Jeg får stadigvekk se ting hun har lært og ting hun prøver. Det å se henne mestre nye ting er noe av det morsomste å se. Å se den gleden i et barn er bare helt ubeskrivelig følelse. Det er selvfølgelig litt krvende til tider, fordi hun alltid skal ha mamma inærheten så husarbeid og sånn må tas når hun er i barnehagen og sover, men det går greit. Hun er veldig glad og blid store deler av dagen og det letter veldig, hun er også veldig rolig og snill, som gjør at ting blir enklere. Jeg ser virkelig fram til de neste måneden og se alt det nye hun lærer seg, og se gleden hun får når hun får til noe. Detter er en kjempe fin periode som kommet til å gi oss masse glede og lærerike minner.

Liker