Mange baller i luften

Det er mange baller i luften om dagen, og det å strekke til på alle områder er helt klart vanskelig. Det skal bakes, pyntes, ryddes og ja det er vel egentlig enklare å ramse opp alt det jeg ikke skal gjøre. Må jo ærlig innrømme at det er kun 24 timer i døgnet, men igjen så får jeg jo stort sett alle i havn tilslutt.

Jeg gleder meg veldig til å sette i gang med alle planene, og gjøre klar til bursdags planleggingen, og la dere få bli med på alle forberedelsene. Alt fra baking til sying og alt. Samtidig driver jeg på meg å gjøre om soverommet mitt til kontor/soverom. Jeg vil ikke ha den typiske soveroms preget over soverommet mitt. Jeg vil at det skal være et deilig delikat kontor på dagtid og en plass jeg kan jobbe, redigere videoer osv. Men samtidig at det skal være koselig og deilig og legge seg der å sove.

Jeg har hatt en lang periode der jeg ikke har klart å sove på soverommet, så tiden har gått på å sove på sofaen, men jeg har bestemt meg for at jeg etterhvert skal klare å sove i sengene etterhvert. Men aller først vil jeg bli helt ferdig på soverommet.

Oppi alle planene jeg har med bursdag, kontor og det å pynte ute, må ting tas i riktig rekkefølge og planlegges etter dette, men samtidig har jeg også veldig lyst til å dele disse tingene med dere. Det er veldig mange ting som skjer framover, både med turer, ting i hjemme både ute og inne, og disse tingene gleder jeg meg veldig til å dele med dere. Det er mulig det blir noe fravær fra bloggen noen dager da det er mange baller i luften, og ikke alle jeg kan snakke om enda. Men det jeg kan si er at det blir en spennende tid i vente, og at jeg gleder meg til å dele forslag til hvordan man gjør et soverom til både kontor og soverom i et. uten noe særlig preg av soverom!

Liker