Mange nye topper skal bestiges!

I 2019 ble det mange turer til fjells. Mange turer der jeg kunne koble av fra hverdagen. Det å gå i fjellet er noe jeg elsker. Jeg syns det er så utrolig godt å bare kunne reise til fjells og koble litt av. På grunn av mye somatiske plager og skader ble det brått slutt på dette i løpet av vinteren. Det ble ikke mange fjellturer eller skiturer nå i vinter fordi jeg har slitt så mye med beina. Men når begynner snøen og forsvinne, og det er ikke lenge igjen til jeg skal bestige mange nye fine fjelltopper.


Det skal bli utrolig godt å kunne komme seg opp på fjellet igjen og bestige nye fjelltopper. Og jo tynnere turer det er desto mer koser jeg meg. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg opp til fjellet igjen, og om sommeren går jeg fort 3 turer i uken. Det er en ting å gå tur i fjellet om vinteren, men om sommeren er det bare helt fantastisk, jeg benytter muligheten helt til det er for mye snø til å komme seg fram på beina.

i 2019 ble det mange turer noen mer krevende enn andre, men i år håper jeg det blir enda flere. Jeg håper jeg kan finne mange nye turer på fjellet, og drømmen er å kunne gå lillebroren til Besseggen. Jeg håper jeg kan klare dette i 2020. Mange ser for seg sommeren med ferieturer til syden og mange andre land. Dette ser ut til å bli annerledes i 2020, da det kan være fare for smitte om du reiser til utlandet.

Jeg må ærlig innrømme at dette ikke kommer til å bli noen utfordring eller forskjell i min sommer. Jeg har aldri vært utenfor Norden, og føler ikke et stort behov for det i år heller. Jeg er fornøyd bare jeg kan reise til fjells, og bruke energien min til å finne nye fjelltopper, og klatre meg oppover. Hverdagen min er preget av mange utfordringer, mange innleggelser i psykiatrien, og en hverdag med 2 stk som følger med meg. Dette kan til tider være ekstremt krevende, men når vi reiser til fjells kan jeg på mange måter føle meg mye friere. Ja jeg må fortsatt ha med meg to stykker, men likevel kan jeg føle på en frihet jeg sjeldent har og det gleder jeg meg utrolig til. Nedenfor kan dere se noen bilder fra sommerne 2019, 2020 skal få enda flere, og om dere ønsker kan dere få være med på moroa!

Liker