Martins rolle i barnas liv

Jeg har fått endel spørsmål iforhold til hvordan forhold martin har til Sarah-Isabell sitt liv. Siden jeg har skrivet at det var hans helg i helga. Det er ikke sånn at jeg og Martin ikke er sammen, men vi bor ikke sammen. Han har derfor fastedager han skal være her, og oppholde seg med barna.

Jeg og Martin har laget en samværsavtale som sier at han skal ha annenhver helg og en kveld i uka som han kan ha med barna. Ellers er det jeg som har ansvaret over Sarah-Isabell og Thea-Aurelia når hun kommer til verden. Vi er veldig fornøyd med ordningen sånn den er nå, av ulike grunner. En av de grunnen er fordi jeg har fult opp med skole og Sarah-Isabell barnehage, og Martin jobber fulltid. Derfor er det ikke så mye tid på kvelden annet en middagen vi kunne spist sammen.

Håper jo på at vi kan flytte sammen en dag, men sånn som ordningen er nå så er vi veldig fornøyde, så får vi se med tiden hvordan ting blir etterhver. Men jeg og Martin er fortsatt sammen, og det er han som er far til Thea-Aurelia.

Liker